Actief worden

Green Keys is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen om ons doel te bereiken. Dus, wil jij ons helpen met een duurzaam project, neem contact met ons op. Ook voor goede ideeŽn staat Green Keys altijd open. Dus, als je een idee hebt, wacht niet en meld het ons, dan kunnen we misschien samen het idee tot uitvoering brengen.

Het duurzame meldpunt

Wij worden erg blij van duurzame initiatieven op de universiteit, en we helpen graag met het aanpassen van niet-duurzame activiteiten. Dus, zie jij ergens op de universiteit een duurzaam initiatief? Of, zie jij iets op de universiteit wat totaal niet duurzaam is? Stuur ons er een mailtje over, zodat wij het te weten komen! Vergeet niet de locatie en eventueel foto's mee te sturen.

Wat kun je zelf doen?

De actuele problemen op het gebied van milieu en duurzaamheid zijn welbekend. Toch is het niet voor ieder gemakkelijk om zelf duurzamer te gaan leven. Gewoontes blijven hangen en de gemiddelde student heeft weinig tijd om zich te verdiepen in duurzaamheid. Herken je dit? Dan heeft Green Keys een oplossing: het lijstje wat je zelf kunt doen voor een duurzamere toekomst! Als je de lijst doorkijkt, zal je merken dat het vaak kleine en eenvoudige dingen zijn. Het helpen meewerken aan een mooie toekomst is goed te doen.